Bună, dragă operă de artă

Cine?

Bună, eu sunt Bianca și Sunt Artă. Sunt un artist pasionat și un călător al dezvoltării personale. Am început această magie digitală din pasiunea pentru ilustrație iar studiile în psihologie mi-au conturat drumul către terapia prin artă. 

Ce?

Sunt Artă este locul unde arta se combină cu dezvoltarea personală și sănătatea mintală.
Aici vei găsi :

Produse handmade care sunt create special pentru a-ți aduce un zâmbet pe buze și o emoție în suflet. Produsele sunt create cu dragoste și grijă. Indiferent dacă cauți un cadou unic sau doar vrei să te răsfeți cu ceva special, aici vei găsi o varietate de produse frumoase și autentice, care îți vor cuceri inima.

 

O secțiune de dezvoltare personală, un loc magic în care poți descoperi resurse valoroase și informații utile despre cum să te dezvolți și să îți îmbunătățești viața. De la trucuri și sfaturi pentru a-ți gestiona stresul și construi încrederea în sine, până la exerciții și tehnici de meditație pentru a te conecta cu sinele tău interior, această secțiune este un izvor nesecat de inspirație și de creștere personală pentru ca tu să ajungi să te vezi ca opera de artă care ești. 

 

De ce?

Pentru că fiecare dintre noi are un potențial uriaș în el iar modul în care privim viața și pe noi înșine are un impact imens asupra calității acesteia.
Prin acest site, îmi propun să aduc un strop de magie în viața ta, să te ajut să descoperi potențialul tău de a crea și de a te dezvolta. Sper să te încânt cu creațiile mele și să te inspir prin resursele și informațiile oferite aici.

Haide să începem această călătorie magică împreună!

Tu ești artă. 💜